Selectie 
fam my fam

Gelieve uw weergave te selecteren.

U hebt nu de mogelijkheid om via het keuzeveld fam het catalogusaanbod van de fam in te kijken of om via het keuzeveld myfamnaar de configuratiemodus van de fam over te schakelen. Vanuit beide keuzevelden kan u op elk moment naar de andere weergave overschakelen.


  • myfam

    Van hieruit geraakt u in de productconfigurator op het niveau van de productseries. Deze functie stelt u in staat om zelf gewenste opties van de fam te activeren of te deactiveren. Zo komt u een stap dichter bij uw individuele armatuur.

    myfam
  • fam

    Van hieruit geraakt u in ons catalogusaanbod van fam. Alle bestelbare fam types uit de onlinecatalogus zijn hierin samen met de bijbehorende gegevensbladen en bijkomende informatie opgelijst.

    fam

Vier dimensies van Active Light voor Kunst en Cultuur

Flexibele lichtsystemen vormen een perfect huwelijk met kunst. Ze passen zich discreet in de architectuur in en ondersteunen de waarneming van elk kunstobject doordat telkens weer precies het juiste licht gegenereerd wordt. Active Light richt zich in musea vooral op een optimaal visueel comfort en op de bescherming van gevoelige materialen. Beide aspecten zijn daarbij even belangrijk. Zo worden unieke zintuiglijke ervaringen gecreëerd die de waarneming van kunst en architectuur versterken. Precieze en dynamische lichtoplossingen ondersteunen deze vereisten.
Lichtintensiteit
Bij conventionele lichtsystemen waren verlichtingssterktes van 50 tot 200 lux de regel. Dankzij de nieuwste LED-technologie, nagenoeg zonder schadelijke UV-, IR- en warmtestraling, kunnen zelfs gevoelige objecten optimaal verlicht worden.

Lichtrichting
De lichtrichting bepaalt de ruimtelijke diepgang, plasticiteit en herkenbaarheid. De precieze oriëntatie en verblindingsbescherming zijn cruciale elementen voor een hoogwaardige museumverlichting.

Lichtkleur
Lichtkleuren die aangepast zijn aan de materialen en de ontstaansgeschiedenis van het kunstwerk bieden perfecte voorwaarden voor puur kunstgenot. Technologieën zoals tunableWhite bieden dynamische lichtoplossingen voor een brede waaier van opdrachten.

Tijd
Met intelligente lichtsturingssystemen kunnen de sterkte, intensiteit en kleurtemperatuur van het dagen kunstlicht door de dag heen op elkaar afgestemd en gestuurd worden.

LAND
SOCIAL MEDIA

Partner in lichtoplossingen

Meer succes door professionele en efficiënte lichtoplossingen: Zumtobel informeert, ondersteunt en kwalificeert zorgvuldig geselecteerde elektriciens bij hun omgang met licht.
Naar het PIL portaal

Lighting Competence Program

Het partnerprogramma van Zumtobel voor elektro-ingenieurs heeft tot doel om uw en onze competenties met elkaar te verbinden om zo het volledige potentieel op het vlak van licht te benutten en tegelijk het dagdagelijkse configuratiewerk te vergemakkelijken.
Naar het LCP portaal

Lighting Design Program

Dit partnerprogramma van Zumtobel werd ontwikkeld voor architecten die licht als een inrichtingselement gebruiken en hiervoor inspiratie, ondersteuning en informatie uit eerste hand willen krijgen.
Naar het LDP portaal
Meer over de programma's