VIVALDI

Licht componeren
Intelligente lichtoplossingen verhogen het welzijn en kunnen identiteit creëren. Steeds vaker worden hiervoor dynamische verlichtingsconcepten gebruikt waarvan de configuratie en presentatie met behulp van de interactieve configuratietool VIVALDI sterk wordt vereenvoudigd.

Daarbij worden voor verschillende sturingsgroepen apart berekende beelden ingelezen, waardoor de visualisatie aan precisie wint. Bovendien kunnen de effecten van dimacties of kleurveranderingen in de werkelijke tijd weergegeven, dynamische tijdlijnen ingebouwd en daglichtsequenties geïntegreerd worden. Daarbij let het programma op elk moment op de verlichtingssterktes en het energieverbruik. Beeldmateriaal voor VIVALDI kan vanuit Relux automatisch geëxporteerd en vanuit DIALux evo en andere simulatieprogramma's via HDR- of EXR-beeldformaten overgezet worden.

Sleutelfuncties van VIVALDI in een oogopslag:
  • VIVALDI is een interactieve configuratietool om lichtscenario's en dynamische lichtsequenties visueel weer te geven
  • VIVALDI kan het verlichtingsniveau en de lichtkleuren, inclusief tunableWhite functie, dynamisch aanpassen.
  • VIVALDI maakt de weergave van daglichtsequenties mogelijk om zo het samenspel van dag- en kunstlicht te optimaliseren.
  • VIVALDI beschikt over een real-time weergave bij het veranderen van dimwaarden en lichtkleuren; eveneens inbegrepen is de real-time calculatie van de energiebehoefte en de fotometrische criteria.
  • VIVALDI maakt het instellen van afzonderlijke filmsequenties voor de verschillende lichtscenario's mogelijk.

» Hier kan u VIVALDI downloaden (.msi/115 MB)LAND
SOCIAL MEDIA