Laatste nieuws 2013

 • 11/2013
  Ondernemingen

  Nieuw “Lichthandboek voor de praktijk”

  Het compacte naslagwerk “Lichthandboek voor de praktijk” werd volledig herwerkt en opnieuw uitgegeven.
  Meer informatieMinder informatie
  Het lichthandboek bevat alle wetenswaardigheden over lichttechniek, technologie en lichttoepassingen. Bovendien biedt het lichthandboek van Zumtobel richtwaarden en informatie over lichtsturing, ballasten en de veiligheidsverlichting om uw configuratiewerk te vergemakkelijken.

  » Hier kan u het lichthandboek downloaden.

  Zumtobel. Het licht.

   
 • 11/2013
  Producten

  Ontdek de nieuwe producthighlights voor het najaar 2013

  We presenteren u innovatieve nieuwe ontwikkelingen en productaanvullingen.
  Meer informatieMinder informatie
  Ook in dit najaar kunnen we u talrijke highlights voorstellen: te beginnen met de LED-armatuurserie LIGHT FIELDS evolution over de LED-spot ARCOS xpert en de ARCOS LED wallwasher tot vochtbestendige LED-armaturen en de medische verzorgingsunit SINUS.

  U vindt alle highlights verzameld op de website en in de PDF-brochure. Elke highlight wordt daarbij samen met een productafbeelding en een compact samengevatte productbeschrijving voorgesteld. Door op de links te klikken, kan u alle gedetailleerde informatie over de betreffende producten opvragen.

  » Van hieruit komt u op onze website bij de highlights voor het najaar van 2013.

  » Klik hier om de highlights als PDF-brochure te downloaden.

  Zumtobel. Het licht.

 • 11/2013
  Ondernemingen

  ONLITE Resclite iOS-App geactualiseerd en geoptimaliseerd voor iPad

  In slechts 3 stappen werkt de Zumtobel App voor iPhone en iPad de configuratie van de veiligheidsverlichting uit.
  Meer informatieMinder informatie
  De geactualiseerde versie van de ONLITE Resclite iOS App is geoptimaliseerd voor iPad en maakt nu ook met de iPhone 5 een snelle en eenvoudige configuratie van de veiligheidsverlichting mogelijk. Met één vingervlugge beweging wordt de montagehoogte ingesteld, vervolgens worden onmiddellijk de maximumafstanden tussen 2 armaturen getoond.

  Het makkelijk te bedienen configuratieprogramma voor elektriciens en elektro-ingenieurs bevat in de nieuwste versie nu ook de nieuwe variant RESCLITE high ceilings: een unieke veiligheidsarmatuur die voor bijzonder hoge plafonds van 7 tot 30 meter (30 meter RESCLITE antipanic; 23 m RESCLITE escape) kan worden gebruikt en daarmee perfect past voor toepassingen als bouwmarkten, magazijnen en industriehallen.

  Verder werd RESCLITE met een nieuwe, nog efficiëntere LED en geoptimaliseerde lenzen uitgerust. De daarmee gerealiseerde grotere afstanden tussen de armaturen zijn in de App aangepast. De grotere tussenafstanden betekenen dat minder armaturen nodig zijn om de normconforme luxwaarden te halen en zodoende kosten bespaard kunnen worden.

  Ook de nieuwe voedingswijze NPS, een voordelige, centraal gevoede variant met mogelijke stroomkringbewaking maar zonder individuele bewaking van de armaturen, werd in de App geïntegreerd.

  » Hier kan u de geactualiseerde ONLITE Resclite App gratis downloaden

  Zumtobel. Het licht.

 • 11/2013
  Ondernemingen

  Configuratie van armatuurvarianten met myPRODUCT

  Voortaan biedt Zumtobel de mogelijkheid om armaturen op de Zumtobel website zelf volgens uw eigen individuele eisen te configureren. Meer dan 1.000.000 varianten vullen zo het aanbod van onze productcatalogus aan.
  Meer informatieMinder informatie
  Om een individuele productvariant samen te stellen, selecteert u gewoon de gewenste productreeks op onze website. Ga vervolgens naar de configurator, bij productreeks IYON bijvoorbeeld naar “myIYON”, en kies uit een veelvoud van bijkomende functies de passende opties voor uw individuele projectvereisten.

  Vervolgens kan u uw selectie rechtstreeks naar onze commerciële medewerker sturen die u graag een passende offerte bezorgt en alle open vragen beantwoordt.

  Het volgende voorbeeld (in het Engels) aan de hand van de LED-spot IYON illustreert hoe eenvoudig het dankzij myPRODUCT wordt om uw individuele armatuur samen te stellen.
  myPRODUCT

  Zumtobel. Het licht.